Zomerschool van Flex Academy komt eraan

De Summerschool van Flex Academy begint in juni.

De zomer staat voor een groot deel in het teken van vakantie, lekker weer, genieten, de lat wat lager leggen en plannen maken voor de komende maanden. Heb jij andere plannen? De zomerschool van Flex Academy staat voor de deur. Het ideale moment om met een opleiding te beginnen, of een training of workshop te volgen in aanloop naar het nieuwe studiejaar.

Workshops in juni (zomerschool)

In de voorgaande jaren bleek uit reacties van cursisten al dat een workshop volgen tijdens de zomerschool in juni de perfecte opmaat vormt voor het volgen van een opleiding in september of oktober.

Met een workshop maak je namelijk in korte tijd een eerste verdiepingsslag of kennis met een bepaald onderwerp. Op deze manier kun je het beste van twee werelden combineren: de rest een tandje lager en tegelijkertijd tóch bezig zijn met je ambitieuze plannen. Een workshop van een dag past perfect in je wat legere agenda.

Trainingen

We bieden veel soorten trainingen aan. Doelmatig werken is onze kracht. Met onze trainingen leer je bijvoorbeeld om je werkzaamheden beter in te delen. Hierdoor boek je uiteindelijk zoveel mogelijk vooruitgang.

Door goed te plannen kun je veel stress op de werkvloer voorkomen. Denk aan het managen van tijd: daar valt veel winst mee te behalen. Je gaat bewust aan de slag met competenties en vaardigheden, waardoor je persoonlijke ontwikkeling een enorme boost krijgt.

Door hier in de zomer al mee aan de slag te gaan, kun jij je nieuwe vaardigheden straks na de vakantie moeiteloos implementeren in je dagelijkse werkzaamheden en privéleven.

Opleidingen

Juni is ook één van de startmomenten voor de opleidingen van Flex Academy. Wist jij dat we startmomenten aanbieden in februari, april, juni, september, oktober en december?

Volg jij een workshop, training of opleiding via jouw werkgever (en verloopt de inschrijving via Springest)? Bekijk de opleidingen dan hier.

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00. 

088 – 4 202 222

U kunt ons ook een e-mail sturen.

 

 (c) icoontje is van Freepik from www.flaticon.com