Alles over persoonlijke effectiviteit

Een training over persoonlijke effectiviteit is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en strategieën die je helpen om je doelen te bereiken, je productiviteit te verhogen en effectiever te communiceren. Welke onderwerpen kun je verwachten?

Doelen stellen

Het bepalen van duidelijke en haalbare doelen is een belangrijk onderdeel van de training. Tijdens de training kun je leren hoe je SMART-doelen (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdgebonden) kunt stellen en een actieplan kunt opstellen om ze te bereiken.

Tijdsbeheer

Effectief gebruik van je tijd is essentieel om productief te zijn. Je leert hoe je je tijd beter plant, prioriteiten stelt, afleidingen vermindert en efficiënter werkt.

Communicatievaardigheden

Communicatie is een ander belangrijk aspect van persoonlijke effectiviteit. Je leert hoe je effectief luistert, assertief bent, feedback geeft en ontvangt en constructieve gesprekken voert.

Stressmanagement

Het omgaan met stress is essentieel. Je leert technieken om stress te verminderen, zoals ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en time management-strategieën.

Besluitvorming

Effectieve besluitvorming helpt je om sneller en beter beslissingen te nemen. Je leert hoe je informatie verzamelt, verschillende perspectieven overweegt, risico’s beoordeelt en weloverwogen beslissingen neemt.

Zelfreflectie

Zelfreflectie is een onmisbaar onderdeel. Je leert tijdens de training of workshop hoe je je sterke punten en ontwikkelpunten herkent, jezelf evalueert en je voortgang bijhoudt.

Doelgroep persoonlijke effectiviteit

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die op zoek is naar minder stress en meer inzicht wil krijgen in het beter kunnen beheersen van de eigen werkzaamheden.

Voorbereiding

Deze training bestaat uit vier bijeenkomsten. Wanneer je kiest voor een dagtraining, bereid je twee studiebijeenkomsten voor. Voor de avondtraining bereid je één studiebijeenkomst per keer voor.

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00. 

088 – 4 202 222

U kunt ons ook een e-mail sturen.

 

 (c) icoontje is van Freepik from www.flaticon.com