Dit is onze Top 5 opleidingen van het najaar

In december kun je weer beginnen met een opleiding, training of workshop bij Flex Academy. We hebben de meest populaire opleidingen van dit moment in willekeurige volgorde op een rijtje gezet. Ideaal in jouw zoektocht naar de juiste studiekeuze.

Kwaliteits- en procesmanagement

Het optimaliseren van interne processen is cruciaal voor het verhogen van de kwaliteit van producten of diensten binnen een organisatie. De diepe verwevenheid tussen kwaliteitsmanagement en procesmanagement wordt belicht in deze uitgebreide opleiding. Door het stellen van heldere kwaliteitsdoelstellingen, toepassing van quality control en gerichte processturing, ontwikkel je een gedegen begrip van integrale kwaliteitszorg.

De opleiding maakt het inrichten van een effectieve organisatiecockpit toegankelijk en verbindt theoretische kennis met praktijkgerichte opdrachten. Zo word je vaardig in het daadwerkelijk leiden van verbeteringen in kwaliteits- en procesmanagement, direct toepasbaar in jouw professionele omgeving.

Logistiek medewerker

Een wereld die nooit stilstaat, dat is de logistieke sector! Met de opleiding Logistiek Medewerker bij Flex Academy word je expert in deze dynamische wereld. Leer alles over goederenstroombeheer, opslag, distributie en nog veel meer. Onze praktijkgerichte lessen, gegeven door ervaren professionals, bieden je de tools die je nodig hebt om te excelleren.

Deze opleiding is ontworpen om je niet alleen kennis te laten maken met de basis, maar ook om je voor te bereiden op echte uitdagingen in het veld. Jouw pad naar een succesvolle logistieke carrière begint hier, bij ons!

KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu)

Droom je van een rol waarin je echt verschil maakt? De KAM-opleiding (Kwaliteit, Arbo en Milieu) bij Flex Academy bereidt je daarop voor. Tijdens deze veelzijdige opleiding komen onderwerpen als de rol van KAM-coördinator, kwaliteitshandboek, uitvoeren van een RI&E en het toepassen van kwaliteitsmodellen aan bod.

Met ervaren docenten en praktijkgerichte lessen, duik je in de wereld van regelgeving en beste praktijken. Deze opleiding is niet alleen een stap naar persoonlijke ontwikkeling, maar zet je ook op het pad om bij te dragen aan verantwoord en duurzaam ondernemen. Maak het verschil met jouw passie voor kwaliteit en zorg via deze studiekeuze.

Projectmanagement

Een andere interessante studiekeuze. Ben jij klaar om de ruggengraat te worden van succesvolle projecten? Bij Flex Academy lanceren we je carrière met onze opleiding Projectmanagement. Tijdens deze interactieve opleiding krijg je grip op de kunst van planning, uitvoering en controle van elk project.

Van het stellen van haalbare doelen tot het leiden van een team: je leert de fijne kneepjes. Onze opleiding bereidt je voor op de dynamiek en uitdagingen van de hedendaagse projectomgevingen. Stap voor stap begeleiden we je naar de rol van een zelfverzekerde, oplossingsgerichte projectmanager.

Exportmanagement

Het doorgronden van export en internationalisering vereist een synergie van kennis, expertise, en teamwerk. Essentieel hierin zijn sterke communicatie en gestroomlijnde logistiek. Deze opleiding, hoewel ideaal voor exportmanagers, is even waardevol voor Logistiek- en Supply Chain Managers, aangezien het direct betrekking heeft op export gerelateerde logistieke processen.

Met een praktijkgerichte benadering, inclusief het creëren van een daadwerkelijk verbeterplan, stelt de opleiding professionals in staat de theorie onmiddellijk toe te passen. Dit programma, al door vele managers in deze velden gevolgd, is een springplank voor hen die de complexiteiten van internationale handelslogistiek willen beheersen.

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00. 

088 – 4 202 222

U kunt ons ook een e-mail sturen.

 

 (c) icoontje is van Freepik from www.flaticon.com